میرحسین موسوی از سال 1377 تاکنون ریاست فرهنگستان هنر را با حکم رؤسای جمهور این 11 سال بر عهده
دارد. بررسی فعالیتهای فرهنگستان هنر در دوره ریاست موسوی بیانگر آن است
که در عناوین این فعالیتها عنوان "خیال " و "تخیل " بیش از هر واژه دیگری
کاربرد داشته است.
به گزارش رجانیوز، در حالی برخی ناظران سیاسی معتقدند اتفاقات رخداده پس از انتخابات دهم، ناشی از توهم ناکامان پس از انتخابات، بهویژه میرحسین موسوی بوده است، روزنامه جوان در شماره امروز خود با اشاره پژوهشها، آثار منتشر شده و هماندیشیهای برگزار شده در فرهنگستان هنر نشان داد بیشترین فعالیت این فرهنگستان متمرکز بر مقولهی "خیال" بوده است.
این روزنامه با اشاره به اینکه فعالیتهای فرهنگستان هنر در عمر 11 سالهاش را میتوان در چند محور برگزاری همایش، هم اندیشی، نمایشگاه، دوسالانه، انتشار فصلنامه، ماهنامه و کتابهای تخصصی خلاصه کرد، عناوین برخی از این فعالیتها را برشمرده است.
فصلنامه خیال، ویژهنامههای نقش خیال،
طرح خیال، نوای خیال، سایه خیال، تصویر خیال، تندیس خیال، معراج خیال،
اقلیم خیال، جوانه خیال، آوای خیال، صور خیال، فصلنامه خیال شرقی، ماهنامه
آیینه خیال و... از آثار منتشر شده در فرهنگستان هنر است که
از جمله در فصلنامه خیال، مقالههای مکان مخیل، باغ حسن، طبیعت گیاهی و صور خیال، خیال به روایت مولانا جلالالدین محمد بلخی، عالم خیال به روایت شیخ اشراق، هنر دینی در آیینه متون کهن هنر و آرای کومارا سوامی و بررسی نماد درخت در آثار عباس کیارستمی به چاپ رسیده است.
در زمینه انتشار کتاب هم فرهنگستان هنر در حوزههای تخصصی هنر کتابهایی را منتشر کرده است. "عکس رویان، خیال عارفان"، "فراسوی ایمان، هنر مدرن و تخیل مذهبی"، "صور خیال در شعر سبک اصفهانی"، "مقالات اولین هماندیشی تخیل هنری"، "خیال ایرانی"، "بهزاد در خاطر و خیال من"، "متافیزیک خیال در گلشن راز شبستری"، "خلیل و خیال، یادنامه استاد خلیل درودچی"، "دیالکتیک برون و درون، پدیدار شناسی خیال"، "ترمههای سلطنتی ایران و کشمیر"، "کلیساهای ارامنه جلفای نو اصفهان"، "حضور طبیعت در مجموعه چینیهای آبی و سفید" و "پژوهشی در زیلوی یزد" عنوان برخی از کتابهای منتشر شده توسط فرهنگستان هنر است.
هماندیشی تخیل هنری (8/10/87)، اولین هماندیشی تخیل هنری (8/7/83)، دومین هماندیشی تخیل هنری (23/8/84)، سومین هماندیشی تخیل هنری (15/8/85)، هماندیشی تخیل و مهاجرت (8/10/87)، نمایشگاه تجلی عاشورا در آیینه خیال (10/12/84)، نمایشگاه خیال ایرانی (17/2/84)، نمایشگاه بهزاد در خاطر و خیال من (23/9/82)، نمایشگاه و کارگاه تخصصی "حماسه خرمشهر به روایت نقاشان خیالیساز" (7/3/87) و... از سوی این فرهنگستان در دوره 11 ساله ریاست موسوی برپا شده است.
فرهنگستان هنر، گروههای پژوهشی در زمینههای مختلف هنری دارد. یکی از این گروهها، گروه پژوهشی "تخیل هنری" است. این گروه تا کنون 3 هماندیشی تخیل هنری و سخنرانیهایی با موضوع: "تخیل ادبی و هنری از منظر گاستون باشلار"، "تخیل هنری از منظر ژاک لاکان"، "مولانا، تخیل و هنر"، "تخیل هنری از منظر ژیلبه دوران"، "تخیل هنری از منظر ابنعربی" و "تخیل هنری از منظر شیخ اشراق" برگزار کرده است
سلام حالتون چه طوره؟
می خواستم بهتون بگم تو مرام ایرانیها آدم فروشی نیست این یکی تو کارامون نبود که به انواع گنهاهای طرفدارهای آقای احمدی نژاد اضافه شد البته شماها همتون همین طوری هستید آدم فروش و دروغگو وغیبت کننده بقیه ی کاراتون هم در نظرات بعدی بهتون خواهم گفت فقط این قدر بدونید که به اون اسلامی که میگید یه خورده هم اعتقاد ندارید اگه داشتید این هم گناه نمیکردید . انشا الله خدا به راه راست هدایتتون کند.
اغیبت اشد من ازنا
الفتنه اشد و من القتل
اینها هم جزو اسلام ساختگی شما نیست دیگه؟!!!!!!!!!